TX12 Håndlygte med Hvidt - Rødt - Grønt lys - i Gaveæske

 

100019184_1_TX12-prototype_1701A_WEB.jpg

Hvidt lys er ideelt til alle almindelige belysningsformål, hvor du skal kunne skelne imellem farverne klart og tydeligt. Ved brug af det hvide lys har lommelygten en rækkevidde på op til 80meter.

Rødt lys er bedst, når du kun har brug for en lille smule lys, og er dermed med til at bevare nattesynet.

Grønt lys bevarer også nattesynet, men med mulighed for stadig at kunne skelne farverne fra hinanden. Det gør det muligt for f.eks. jægere at bevæge sig igennem skoven om natten, eller læse kort uden at skræmme dyrene væk.

Blåt lys bevarer også nattesynet og har yderligere den fordel, at det kan lyse igennem tågen.

TX12 er meget robust, stødsikker og har et letvægts aluminiumskabinet, som gør lygten modstandsdygtig overfor rust og slag. TX12 har desuden en brudsikker LED, samt gummi O-ring, som sikrer, at lygten er vandafvisende og yderst slidstærk.

TX12 er desuden IPX4 godkendt, hvilket gør at den kan holde til al slags brug i regnvejr, og betegnes som nærmest vandtæt.

TX12 er en ekstra sikker signal lygte primært henvendt til bane personale hos de nationale jernbaneselskaber i Norden. Sikkerheden består i at kun ét af lysene kan være tændt af gangen, sammenlignet med eksempel TX10.

Funktioner

  • 4 LED: Hvid, rød, grøn og blå
  • 1 tænd/sluk kontakt for hver farve
  • Letvægts aluminiumskabinet
  • Inkl. 3 x AAA alkaline batterier
  • IPX4 godkendt
  • Lygten er testet og normeret til ANSI/FL1 standarder.
  • Livstidsgaranti

Med COAST’s egen forpligtigelse til kvalitet af højeste standard er TX12 en LED håndlygte, der er sikret mod fald, er vind- og vejrbestandig og dens LED er nærmest umulig at ødelægge.

Lygten er testet og normeret efter ANSI/FL1 standarder.