TX10 Håndlygte med hvidt, rødt, blåt og grønt lys -
i blisterpakning

 

FGPAAZZFSRI266GSKFF336.jpg

TX10 lommelygten fra COAST har fire farvede lysdioder, så du kan skifte imellem hvidt, rødt, grønt og blåt lys. Hver farve styres af en separat kontakt, så du nemt kan skifte imellem dem.

Hvidt lys er ideelt til alle almindelige belysningsformål, hvor du skal kunne skelne imellem farverne klart og tydeligt. Ved brug af det hvide lys har lommelygten en rækkevidde på op til 33 meter.

Rødt lys er bedst, når du kun har brug for en lille smule lys, og er dermed med til at bevare nattesynet.

Grønt lys bevarer også nattesynet, men med mulighed for stadig at kunne skelne farverne fra hinanden. Det gør det muligt for f.eks. jægere at bevæge sig igennem skoven om natten, eller læse kort uden at skræmme dyrene væk.

Blåt lys bevarer også nattesynet og har yderligere den fordel, at det kan lyse igennem tågen.

TX10 er meget robust, stødsikker og har et letvægts aluminiumskabinet, som gør lygten modstandsdygtig overfor rust og slag. TX10 har desuden en brudsikker LED, samt gummi O-ring, som sikrer, at lygten er vandafvisende og yderst slidstærk.

TX10 er desuden IPX4 godkendt, hvilket gør at den kan holde til al slags brug i regnvejr, og betegnes som nærmest vandtæt.

Funktioner

  • 4 LED: Hvid, rød, grøn og blå
  • 1 tænd/sluk kontakt for hver farve
  • Letvægts aluminiumskabinet
  • Inkl. 3 x AAA alkaline batterier
  • IPX4 godkendt
  • Lygten er testet og normeret til ANSI/FL1 standarder.
  • Livstidsgaranti

Med COAST’s egen forpligtigelse til kvalitet af højeste standard er TX10 en LED håndlygte, der er sikret mod fald, er vind- og vejrbestandig og dens LED er nærmest umulig at ødelægge.

Lygten er testet og normeret efter ANSI/FL1 standarder.