COAST GARANTI

LIVSTIDSGARANTI

COAST håndlygter, pandelygter, multitools og knive købt hos en officiel COAST-forhandler er med (købsdato fra oktober 2016 eller senere) dækket af en garanti mod defekter i komponenter eller produktion, der gælder i levetiden for den oprindelige køber.

5 ÅRS GARANTI

COAST EAL og Lanterner er dækket af 5 års garanti mod defekter i komponenter eller produktion fra købsdato ved en officiel COAST-forhandler. 

GÆLDENDE FOR BEGGE GARANTIER

Livstidsgarantien og 5 års garantien forudsætter at COAST-produktet er efterset og vedligeholdt efter forskrifterne. Er et produkt blevet defekt som følge af hårdhændet brug eller overbelastning, gælder garantien naturligvis ikke, da det betragtes som naturlig slitage eller mislighold.

Livstidsgarantien og 5 års garantien omfatter selve produktet. Batterier, kabler, opladningsudstyr og andet tilbehør opfattes som sliddele, og er dækket af den til enhver tid gældende reklamationsret i købslandet.

VIGTIGT ANGÅENDE BATTERIER

Bland aldrig nye og brugte batterier, da det giver dårligere præstationer og øger risikoen for lækage, der kan ødelægge produktet (mislighold). Bland heller aldrig alkaline, lithium, zink-carbon eller genopladelige batterier.

Har du et COAST produkt, der ikke virker som du forventer eller som det gjorde da det var nyt, så tag straks kontakt til os, så vi kan finde en løsning.

coast-working-on-engine-web.jpg