Aktiviteter, samarbejde og sponsorater

COAST tager aktiv del i omverdenen og vil altid gerne bidrage til at gøre verden bedre og udbrede den daglige glæde ved at arbejde med det rigtige udstyr.

Derfor hører vi altid gerne om aktiviteter, som bygger på kvalitet, høj ydelse og holdbarhed, da det er de værdier, vi står for.

coast-headlamp-outdoor1-web.jpg

Aktiviteter

COAST iværksætter selv forskellige aktiviteter såsom den tilbagevendende "Giv kvalitet!"-konkurrence, vores casestories med dygtige mennesker, og ikke mindst COAST Ambassadør-programmet. Vi arbejder hver dag på at finde på nye aktiviteter - og er altid lydhøre for idéer

Sponsorater

Vi laver ikke mange deciderede sponsorater, men vil altid gerne læse et oplæg igennem, så skyd det afsted til os, hvis du er i gang med et event, der foregår i skovens indre eller med mørket som medspiller. Vi har tidligere sponsoreret trailløb, adventureraces, militærløb og andre former for aktive events. 

Bliv forhandler

Vi udvider hele tiden forhandlernetværket, der tæller butikker og webshops indenfor håndværk, specialudstyr, camping, outdoor, cykling og ekstremsport. Hvis du kunne tænke dig at forhandle COAST, så kontakt os.