COAST SINCE 1919

Over de seneste 15 år, er COAST gået fra at være en højtrespekteret knivproducent til et af de absolut førende mærker indenfor lommelygter, pandelygter og multi tools med indbygget lys. Siden 2013 har COAST også været tilstede i Danmark, hvor flere og flere hver dag opdager, hvor glad man bliver af at have kvalitetslys med overalt.

Som mange andre virksomheder, har COAST udviklet forretningen. COAST blev grundlagt i Portland, Oregon (USA) i 1919 af Henry W. Brands Sr.

De allerførste produkter var knive og værktøj af høj kvalitet til landmænd og skovhuggere i det uvejsomme hjørne af det nordvestlige USA. Lige siden dengang har virksomheden været ejet af familien Brands, og det er i dag 3. generation, der står for udviklingen af både forretningen og nye produkter.

Op til midten af 1990'erne opbyggede COAST et ry for høj kvalitet, solidt håndværk og innovative løsninger på konkrete problemer i form af knive og multi tools. Da LED teknologien fik sit gennembrud omkring årtusindskiftet, var COAST allerede i gang med at udvikle lygter med den nye teknologi, og LED lygter, pandelygter og multi tools med indbygget LED lys er i dag hovedfokus for mærket.

Den høje grad af håndværksmæssig stolthed og fremadstræbende produktudvikling, har bragt COAST i en førerposition indenfor LED-lygter. En position, der udbygges hver dag, i takt med at flere mærker kvaliteten og viser tilliden til COAST som tro følgesvend i alle forhold og situationer.

Det overrasker derfor ikke, at COAST vælges af alt fra teknologifeinschmeckere, tekniske specialister, håndværkere og dem, der elsker at være udendørs i al slags vejr, samtidig med at COAST er standardudstyr hos amerikanske soldater og Navy Seals.