HL45 pandelampe (400 lumen) - i blisterpakning

HL45-21115_1709A_WEB.jpg

HL45 LED pandelampen fra COAST er utrolig robust og nem at anvende. HL45 er en god, alsidig lygte, og et godt valg til mange situationer. Med en vægt på kun 125 g. (inklusiv 3 x AAA batterier), og de komfortable elastiske stropper, gør det pandelygten meget stabil og velegnet til bl.a. vandre- og løbeture, eller til montering på en hjelm.

Wide Angle Flood Beam er perfekt til belysning af store områder med sin ultrabred cirkulære stråle. 
Pandelampen leveres med en IPX4 vejrbestandig rating samt en stærk sikkerhedssele, hvilket gør den perfekt til ethvert robust miljø. 
HL45’s lygtehoved kan også tiltes fremover, så du får lys netop der, hvor du har behov for det.

HL45 har desuden også rødt lys som anvendes, når du kun har brug for lidt lys, og gerne vil bevare nattesynet. Hver LED styres af en separat afbryder, så du kan tænde den ønskede farve med et enkelt klik.

Med COAST’s egen forpligtigelse til kvalitet af højeste standard er HL45 en LED pandelygte, der er sikret mod fald, godkendt til brug i krævende miljøer, samt vind- og vejrbestandig. HL45 er selvfølgelig dækket af COAST's livstidsgaranti (gældende for produkter købt fra og med oktober 2016).  Lygten er testet og normeret efter ANSI FL1 standarden.