HP17TAC Håndlygte
i gaveæske

COAST’s HP17TAC er en meget robust, stødsikker håndlygte, der med sit letvægts aluminium kabinet gør lygten modstandsdygtig overfor rust og slag. Lygten er testet og normeret efter ANSI/FL1 standarder.
 

HP17TAC har desuden en brudsikker LED, samt en gummi O-ring, som sikrer, at lygten er vandafvisende og yderst slidstærk.

COAST’s patenterede "Pure Beam Focusing Optic System" giver en overlegen stråle intensitet. Når du indstiller lyset fra den fokuserede lyskegle (Bulls-Eye Spot) til den brede lyskegle (Flood) vil du ikke få de mørke ringe, som ellers er typiske for lommelygter, der kan lave fokuserede lyskegler.

Bulls-Eye Spot-lyset giver dig en kraftig fokuseret lysstråle, med en maksimal lysdistance på op til 269 meter, samt en ydre ring af et mere diffust lys, som samtidig oplyser et større område ud til siderne. Med Beam Lock kan du fastlåse strålen i enhver ønsket position.

På HP17TAC er det nemt og hurtigt at skifte mellem lysstyrkerne High på 615 lumen, Low på 64 lumen, samt Strobe-lyset, ved et enkelt tryk på On/Off-knappen.

Funktioner

  • Stødsikker, vandafvisende og yderst slidstærk

  • Aluminiums-kabinet

  • Kan indstilles på hhv. Bulls-Eye Spot (High), Flood (Low) og Strobe

  • On/Off kontakt foran

  • Inkl. 3 x D (alkaline) batterier

  • Livstidsgaranti

Med COAST’s egen forpligtigelse til kvalitet af højeste standard er HP17TAC en LED håndlygte, der er sikret mod fald, er vind- og vejrbestandig og dens LED er nærmest umulig at ødelægge.
Lygten er testet og normeret efter ANSI/FL1 standarder.